A la classe de medi estem estudiant els aliments,
per això dilluns a la tarda els alumnes de 3r vam anar al Carrefour.
Vam anar passant pels diferents passadissos on van
veure tots els aliments que havíem estudiat a la classe i que havíem col·locat
a la piràmide dels aliments.
A la part de fruites i verdures ens vam quedar més
estona perquè ens van convidar a plàtans, mandarines i maduixes. Tot estava
boníssim.
Quan estàvem a l’apartat de la carn ens van fer
passar a la sala on preparen les safates i allà sobre una gran taula hi havia:
un pollastre , un conill, un tros molt llarg de botifarra i un xai. La Carme (la
dona que s’encarrega de la carn) ens va ensenyar un ronyó i ens va dir que el
podíem tocar, ens va fer una mica de fàstic.
Al passar pels embotits vam menjar formatge i fuet
ummmmmmmm!!!!!! Que bo.
A la peixateria hi havia molts peixos: raps de cap
gros , llenguados, galls, llucets que es mossegaven la cua, salmons grans,
gambes....
També van tastar el “surimi” que esta fet de peix,
a alguns no els hi va agradar i altres ens va agradar molt.
Al final quan ja havien acabat, vam menjar un
petit entrepà d’hamburguesa que estava fet d’una carn especial de vedella i vam
tenir postres i tot, un troçet de braç
de gitano de nata.
Quin tiberi!!!! I quina visita més xula.
Ells mateixos us expliquen què els hi va semblar:
"Va ser molt divertit i ens van deixar tastar formatge, fuet, plàtan, maduixa, mandarina, peix, mini hamburgueses i per últim pastís."
"No sabia que hi haguessin tants tomàquets."
"Abans el Carrefour era una fàbrica de llet i ara només en queda la xemeneia."
"Vam veure que hi havia llet que no surt de la vaca, que surt de la soja, l'avena i el coco."
"Vam descobrir que es podia menjar el cervell."
"Ens van dir que per tallar un xai es necessitava una serra perquè els seus ossos eren molt gruixuts."
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada