dimecres, 15 d’abril del 2015

Els nens i nenes de tercer hem visitat el CarrefourA la classe de medi estem estudiant els aliments, per això dilluns a la tarda els alumnes de 3r vam anar al Carrefour.
Vam anar passant pels diferents passadissos on van veure tots els aliments que havíem estudiat a la classe i que havíem col·locat a la piràmide dels aliments.
A la part de fruites i verdures ens vam quedar més estona perquè ens van convidar a plàtans, mandarines i maduixes. Tot estava boníssim.
Quan estàvem a l’apartat de la carn ens van fer passar a la sala on preparen les safates i allà sobre una gran taula hi havia: un pollastre , un conill, un tros molt llarg de botifarra i un xai. La Carme (la dona que s’encarrega de la carn) ens va ensenyar un ronyó i ens va dir que el podíem tocar, ens va fer una mica de fàstic.
Al passar pels embotits vam menjar formatge i fuet ummmmmmmm!!!!!! Que bo.
A la peixateria hi havia molts peixos: raps de cap gros , llenguados, galls, llucets que es mossegaven la cua, salmons grans, gambes....
També van tastar el “surimi” que esta fet de peix, a alguns no els hi va agradar i altres ens va agradar molt.
Al final quan ja havien acabat, vam menjar un petit entrepà d’hamburguesa que estava fet d’una carn especial de vedella i vam tenir postres  i tot, un troçet de braç de gitano de nata.
Quin tiberi!!!! I quina visita més xula.

Ells mateixos us expliquen què els hi va semblar:

"Va ser molt divertit i ens van deixar tastar formatge, fuet, plàtan, maduixa, mandarina, peix, mini hamburgueses i per últim pastís."
"No sabia que hi haguessin tants tomàquets."
"Abans el Carrefour era una fàbrica de llet i ara només en queda la xemeneia."
"Vam veure que hi havia llet que no surt de la vaca, que surt de la soja, l'avena i el coco."
"Vam descobrir que es podia menjar el cervell."
"Ens van dir que per tallar un xai es necessitava una serra perquè els seus ossos eren molt gruixuts."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada