dilluns, 30 de maig del 2016

Colònies Sant Joan de l'Erm

DIA: 1

Els alumnes de tercer ja hem arribat a Sant Joan de l’Erm. Ens hem instal·lat a les habitacions i ens hem fet els llits. Després hem jugat una estona per l’espai del voltant de la casa, hem fet temps fins l’hora de dinar.

Després de dinar anirem d’excursió per la muntanya si el temps ens ho permet, ja que fa una estona que van arribant uns núvols molt negres.

Sí voleu veure com van les colònies fins ara no dubteu en veure el següent vídeo.
Aquesta nit, si tot va bé afegirem més informació de totes les activitats que haurem dut a terme aquesta tarda.






Finalment, aquesta tarda ens ha fet mal temps hi hem hagut de quedar-nos a la casa i fer jocs d’interior. Tot i així, ens ho hem passat molt bé pintant-nos els cares i jugant a jocs de taula.

Més tard, ha parat de ploure hi hem pogut sortir a fora a berenar, jugar i córrer una estoneta. Després hem anat a descansar una estona a l’habitació i hem fet temps fins l’hora de sopar.

El sopar estava boníssim. Sopa calenteta i salsitxes. Tots hem menjat molt.

Ara, les mestres ens han preparat una sala de ball i estem gaudit molt. I per acabar el dia... anirem a casar Gamusinos. Sabeu que són?

Fins demà.

Bona niit




DIA: 2


Aquest matí, després d’esmorzar hem anat d’excursió. Hem fet una caminada pel bosc d’unes tres hores. Ens ho hem passat molt bé. Hem pogut jugar amb pals, córrer, saltar i veure tot tipus d’animals.

Després hem arribat al refugi, hem descansat una estona i hem recarregat les piles. Hem fet temps per l’hora de dinar. Avui, macarrons. Boníssims!! Ens ho hem menjat tot.

No us perdeu el vídeo.


Aviat pujarem a l'autobús i tornarem cap a Puigcerdà.

Han estat dos dies intensos on hem pogut desconnectar de l’escola i gaudir de la natura amb els companys i les mestres.


Al carrusel de fotografies trobareu totes les fotos de les colònies.


FOTOS DEL L'EXCURSIÓ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada